Vi har förstärkt inom content och sociala medier

Det senaste året har efterfrågan från våra kunder ökat markant gällande tjänster inom content, webbcopy, sociala medier och e-postmarknadsföring. Jättekul tycker vi på Remarket som gladeligen hugger tag i nya utmaningar!

Nu har vi förstärkt vårt team med en specialist inom sociala medier och contentmarknadsföring (inbound marketing) för att kunna möta våra kunders önskemål ännu bättre.

Ny i Remarket-gänget

Från och med februari sitter Therese med oss på kontoret i Borås och hjälper våra kunder med Facebook, Instagram och LinkedIn. Detta innefattar både att skriva inlägg (organiskt) och annonsering (paid social). Therese skriver även texter för web, annonsering och e-mail och har lång erfarenhet av e-postmarknadsföring i olika branscher.

Therese har jobbat med webb inkl. design, e-handel och digital marknadsföring sedan 2006 och passar bra in i vårt erfarna Remarket-gäng.

Utökad produktportfölj

Utöver tjänster inom analys, sökmotoroptimering och sökordsannonsering erbjuder vi nu även tjänster inom sociala medier, copy och e-postmarknadsföring. Vi kan ta ett större helhetsgrepp om våra kunders digitala marknadsföring i resan mot att bli starkare online.

Vi är glada över vår fortsatta resa med att erbjuda tjänster av hög kvalitet och ser fram emot att kunna underlätta marknadsföringsarbetet för allt fler av våra kunder. Nu kan vi äntligen ta deras digitala marknadsföring hela vägen!

Sociala medier för en relationsbyggande marknadsföring

Att synas och finnas tillgänglig på sociala medier blir allt viktigare i många företags digitala strategi. Facebook, Instagram och LinkedIn är bra kanaler för relationsbyggande marknadsföring och varumärkesuppbyggnad (branding).

Dessutom är de otroligt bra annonsplatser med det stora antalet dagliga användare, och med kopplingar till hemsida och e-handel når man enkelt kunder som redan har ett visst intresse av de produkter eller tjänster som erbjuds.

Läs mer om marknadsföring på sociala medier »

E-postmarknadsföring för kundvård och kostnadseffektiv onlineförsäljning

E-postmarknadsföring är billigt, mätbart och effektivt sätt att vårda sina kunder, driva trafik och öka sin onlineförsäljning. Med e-postmarknadsföring är det lätt att filtrera och få en hög relevans samtidigt som kostnaden per kontakt är låg i jämförelse med många andra marknadsföringsinsatser.

Läs mer om e-postmarknadsföring »