Sekretesspolicy

Om du har frågor om vårt juridiska innehåll får du gärna kontakta oss.

Remarket respekterar den personliga integriteten och samlar inte in eller behandlar personuppgifter om inte individen frivilligt har uppgett sina personuppgifter för oss. Meddela oss om du inte vill att dina personuppgifter ska samlas in.

Remarket följer nationella dataskyddslagar som styr användning och insamling av personuppgifter. Ditt namn, din e-postadress och din postadress kan lämnas ut till tredje man i syfte att kunna svara på en fråga. I övrigt används data endast för att följa upp försäljning och produktutveckling.

Den enda information som vi samlar in och sparar automatiskt under normal webbplatsanvändning är vanlig statistik och marknadsföringsdata. Sådana data kan inte användas för att identifiera dig personligen eller avslöja någon annan information av personlig karaktär. Vi använder webbscript för att ta fram statistik och mäta webbplatsaktivitet som kan komma Remarket.se-användare till nytta. Vi kan dela den med tredjepart för analys eller för att kunna förbättra webbplatsen och de tjänster vi tillhandahåller.

Remarket kan när som helst ändra villkoren i den här sekretesspolicyn genom att uppdatera den.

Cookies:

Vår webbsajt, precis som de flesta andra, fungerar bäst när du tillåter att vi använder cookies. När du besöker vår webbplats kan vi komma att skicka, och lagra en cookie på din dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Vad är cookies?

En cookie är en liten textfil som skickas från en webbserver till en webbläsare (t.ex Safari, Firefox eller Chrome). Denna cookie möjliggör att webbplatsen eller webbservern kan samla och spara specifik, men begränsad, information från webbläsaren om hur du använder den.

Cookies används för att optimera webbplatsens funktion och anpassa den efter dina önskemål. Vi kan därför komma att använda cookies för att försöka förbättra din användarupplevelse genom att komma ihåg ditt beteende på sajten från besök till besök. Om du väljer att visa preferenser för ett visst innehåll kan vi personalisera sajten genom att visa innehåll vi tror du är intresserad av, eller förhindra att du blir exponerad för sådant som du har valt bort.

Vi använder olika cookies på webbsajten

Den här webbplatsen innehåller flera olika typer av cookies:
Tillfälliga sessionsbaserade cookies som endast lagras temporärt och som försvinner när du stänger ned din webbläsare.

Vi använder även olika verktyg från sociala medier, både tredjepartslösningar och specialbyggda, för att öka interaktion på sajten såsom: “Gilla”, “Dela” eller “Tweet”. Om du redan använder någon av dessa sociala medieplattformar kan deras cookies komma att sättas via vår webbsajt och länka till ditt konto hos den specifika leverantören. Data kan sedan komma att användas av dem för att anpassa funktionalitet eller annonsering på deras webbplats baserat på hur du använder deras service på vår webbplats.

Vi kan även komma att använda tredjepartscookies (som sätts från andra webbplatser, t.ex Google) för att sammanställa och lagra anonym data och statistik kring sök- eller sajtbeteende som tillsammans med annan besöksdata används i syfte att skapa statistiska sammanställningar och rapporter samt marknadsföring. Denna data är helt opersonlig och kopplas inte till dina personuppgifter.

Vad händer om jag inte accepterar cookies?

Du behöver inte acceptera cookies från vår webbplats och de flesta webbläsare erbjuder dig att avböja cookies när du kommer in på webbsajten. Om du vill veta mer om hur du gör detta, gå in på din webbläsares hjälpmeny. Om du väljer att inte acceptera cookies, eller tar bort dem från webbhistoriken kan funktioner, service eller sidor på denna webbsajt tappa i funktionalitet eller tillgänglighet och ge en försämrad upplevelse.

Mer information om cookies, hur du hindrar dem från att installeras och hur du kan ta bort cookies från din hårddisk hittar du även på denna webbsida.
Du kan också läsa mer om Cookies hos PTS – Post och Telestyrelsen.

Kontakt

Om du har frågor får du gärna höra av dig till oss på: info@remarket.se.