netshirt.se


Remarket hjälper oss med löpande SEO arbete samt all vår annonsering på nätet. Vi får bra uppföljningar på våra kampanjer så vi enkelt kan följa upp resultat på olika kampanjer. Extra trevlig är det att komma och besöka dem på plats och prata igenom strategier m.m. då det alltid brukar leda till nya idéer och konkreta lösningar på problem man knappt visste fanns.
Tobias Bengtsson

fotbollsresoronline.se


Vi hade en utbildning kring Google Analytics. Utbildningen var skräddarsydd utifrån vårt egna Analytics-konto och våra spörsmål. Utbildningen var fyra timmar och det var väldigt väl spenderad tid. Remarkets kursledare var extremt kunnig och uttryckte sig på ett sätt som vi som inte är så insatta förstod. Vi kan varmt rekommendera denna utbildning till både dem som saknar förkunskaper och de som har kommit lite längre i Google-djungeln.
Johan Strandqvist

mansing.nu


Vi tycker att Remarket har ett bra, lugnt och proffsigt bemötande. Det är alltid viktigt att inte ”tala över huvudet” på kunden i de här frågorna som ni jobbar med då man som lekman upplever dem svåra att förstå. Jag tycker att det märks att ni är bra på att hitta liknelser hela tiden som gör att man kan relatera och förstå sammanhanget: stort plus för det.
Elin Peterson - Månsing

elmia.se


Att utbildningen direkt resulterade i ett flertal konkreta åtgärder från vår sida som vi kunde ta oss med hem. Möjligheten att ställa frågor – högt som lågt – och faktiskt få relevanta svar. Realistiskt förhållningssätt mot oss som kund och inte dömande. Mer ”ni kan göra så här och här” än ”ni SKA göra så här och här” eller ”varför har ni inte gjort så här”.
David Borg - Digital Kommunikatör, Elmia

inOnestore.se


Efter att ha letat länge efter en leverantör som kan tillgodose de behov vår affärsidé har med att sälja Jumpsuits och andra sköna plagg med tryck, så kom vi i kontakt med detta Borås-gäng som nu hjälpt oss optimera både annonseringskampanjer och e-handelsstrukturen.
Kenneth Andersson - Ägare inOnestore.se

Symaskinsexperten i Göteborg AB


Att synas på Google när man söker efter våra produkter har sedan starten av vår e-handeln varit det viktigaste sättet för att nå ut till nya kunder. Efter ungefär 5 år som kund hos en av de största leverantörerna av Internetmarknadsföring var vi öppna för något nytt och fastnade då för Remarket och deras transparenta arbetssätt och långa erfarenhet.
Valter Antonsson – Ägare Symaskinsexperten i Göteborg AB.