Sökordsannonsering – PPC

Sökordsannonsering med Google Ads hjälper dig att nå snabbt resultat på Google. Oavsett om det handlar om direktförsäljning eller en mer långsiktig varumärkesuppbyggnad, är närvaro på Google vitalt när det gäller att marknadsföra företag. Sökordsannonsering är det snabbaste sättet att nå resultat men används också löpande och långsiktigt av allt från de minsta till de största aktörerna online.

Google Ads (Adwords)

Google Ads (Adwords) är de annonser du ser när du söker på Google. De ligger normalt ovanför och nedanför det naturliga sökresultatet. Dessa är Googles största inkomstkälla och det beror helt enkelt på att de fungerar så bra att alla vill synas där. Den stora poängen med den typen av annonsering är att annonsörerna ges möjlighet att besvara kunders intresse uttryckt i frågor med sina egna svar. Söks det t.ex. efter en snickare, visas det annonser från snickare, söker du efter en resa hittar du svar i annonsform från olika resebyråer. Detta gör att annonserna upplevs som relevanta och inte alls lika påträngande som till exempel TV-reklam eller den där telefonsäljaren som ringer dig när du satt dig för att äta.

Sökordsannonsering tjänster

När vi hjälper er med Google Ads (Adwords) hjälper vi er som kund att snabbt nå resultat på världens största sökmotor, Google. Vid behov och volym så löser vi även annonsering på andra sökmotorer som t.ex. Bing. I våra tjänster för sökordsannonsering ingår allt från sökordsanalys, annonsskapande och urval till uppföljning och målmätning för att du skall kunna omvandla annonsdata till nyckeltal och göra uppföljningar mot budgetmål.

Varför behöver ni vår hjälp att annonsera på Google?

Eftersom det är möjligt att själv köpa annonser från Google är detta en berättigad fråga. Men på samma sätt som man ser det som en självklarhet att gå till en frisör när det är dags för klippning eller till en tandläkare när man har ont i tanden, på samma sätt är det en självklarhet att professionell hjälp med sökordsannonseringen ger ett bättre resultat. Det finns mängder med inställningar och urval som behöver göras för att få ut mesta möjliga effekt till minsta möjliga kostnad.

Som kund hos oss får ni:

  • Personlig kontakt med en dedikerad konsult som ansvarar för ert konto.
  • Samarbete med certifierad Partner till Google Ads.
  • Mätbara resultat som redovisas regelbundet.
  • Möjlighet till en mix av tjänster för bästa resultat för er marknadsföring.

Vi tar hand om både små och stora kunder och anpassar leveransen efter kundens behov. Vi hjälper till med hela processen, från listor med sökord och annonstexter till uppföljning och löpande optimering för bästa effekt. Finns redan ett befintligt konto som ni själva sköter men känner att det kunde ge ett bättre resultat eller helt enkelt vill lägga tiden till att sköta annonseringen på andra saker? Tag då kontakt med oss! Vi gör en kostnadsfri undersökning och ser hur vi kan hjälpa just er.

Få en kostnadsfri analys av ditt företags behov