Google Ads-byrå

Visste du att Google Ads (sökordsannonsering) kan ändra hur ditt företag når ut till potentiella kunder? Genom att använda riktade annonser i sökmotorer som Google, kan det hjälpa dig att synas precis där och när potentiella kunder söker efter det du erbjuder. Oavsett om du fokuserar på betalda annonser eller förbättrar din organiska sökposition, öppnar Google Ads dörren till nya möjligheter för ditt varumärke att bli upptäckt.

Nå dina kunder direkt med Google Ads

Letar du efter effektiva sätt att öka din försäljning och bredda din kundbas genom Google? Som Google Ads-byrå har vi kompetensen att hjälpa dig med just detta. Oavsett om du är ny på annonsering eller redan har annonseringskampanjer igång, finns vi här för att ta din marknadsföring till nästa nivå.

1. Nuläge & Google Ads

Allt börjar med att vi tittar på din situation just nu för att förstå dina nuvarande strategier och resultat. Genom att göra en sökordsanalys och titta på dina största konkurrenter får vi en bättre förståelse för din position på marknaden.

2. Strategi & handlingsplan

Innan vi aktiverar en Google Ads-strategi går vi igenom vad som kommit fram i vår nulägesanalys. Genom en tydlig handlingsplan kan vi se till att dina kampanjer når fram vid rätt tidpunkt, till rätt människor.

3. Arbetet påbörjas

Vi kör igång och placerar annonser där din målgrupp finns, med målet att öka antalet nya kunder till ditt företag. Med våra interna verktyg kan vi snabbt och effektivt identifiera trender och specifika målgrupper.

4. Uppföljning & SEM-optimering

Google Ads-kampanjer kräver omsorg och uppmärksamhet. Från det ögonblick vi aktiverar kampanjerna övervakar vi prestanda för de mätvärden vi satt och optimerar för att se till att din budget används på rätt sätt.

Hur vi tänker om Google Ads

Med Google Ads behöver du inte gissa – allt baseras på konkreta data. Vi kan spåra hur dina annonser presterar i detalj och se om de lönar sig. Det allra bästa? Dina annonser når rätt människor direkt. Rikta dem till just de kunder du vill ha, baserat på allt från plats till intressen. Och till skillnad från SEO, som tar tid, syns dina annonser på Google direkt. Du styr helt över budgeten. Sätt en gräns per dag eller annons och meddela när du vill ändra när som helst. Vi skapar annonser som passar dina mål, oavsett om det är text, bilder eller videos. Med vår smarta hantering av dina Google Ads-kampanjer kan du få en riktigt bra avkastning. Plus, dina annonser dyker upp precis när någon söker efter det du erbjuder – perfekt för att locka till köp.

Vill du ha hjälp med Google Ads eller Microsoft Ads?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss! Eller ring oss direkt på: 033-10 30 50


    Lär dig mer om annonsering

    I vår kunskapsbank får du generösa och användbara tips inom Google Ads och Microsoft Ads.