Vad vi på Remarket kan göra för dig?

Har du svårt att hålla jämna steg med ett snabbt föränderligt digitalt landskap? Oroa dig inte! Vi finns här för dig och fungerar precis som din externa marknadsavdelning. Det betyder att du får tillgång till precis den spetskompetens du behöver, när du behöver den.

Hur vi jobbar

Vi erbjuder våra tjänster i olika abonnemang som är anpassade för att stärka din digitala marknadsföringsstrategi. Tänk dig att få löpande hjälp med alla typer av praktiskt arbete inom digital marknadsföring – helt anpassat efter dina affärsmål och budget. Vår flexibla prissättning betyder att du kan skala upp eller ner som du vill, samtidigt som du ökar din synlighet, förbättrar kommunikationen och höjer din konverteringsgrad. Du får helt enkelt maximal effekt för varje satsad marknadsföringskrona.

1. Genomgång av nuläge

Vi tittar på ditt nuvarande arbete med digital marknadsföring. Är din SEO-strategi anpassad för maximal effekt? Hur engagerar du din målgrupp på sociala medier? Vilka digitala marknadsföringskanaler använder du? Målet är att hitta områden där vi kan hjälpa dig att bli bättre.

2. Uppstartsmöte

Vi träffas antingen på plats eller på Teams för att lära känna varandra lite bättre och identifiera dina specifika behov och mål. Vi kan sedan tillsammans ta fram vilka tjänster du behöver och välja ut det abonnemang som ger mest värde, och passar dina syften.

3. Mål & mätning

När vi sätter upp mål och mätning för din digitala marknadsföring fokuserar vi på tydliga och mätbara KPI:er som återspeglar dina affärsmål. ROAS, POAS och CPM – det finns mycket att mäta och det är inte lätt att hänga med. Vi gör så klart så gott vi kan för att du ska förstå varje steg.

4. Möt dina utvalda specialister

Nu är det dags att du blir bekant med våra erfarna specialister; en grupp dedikerade proffs som är redo att ta din digitala marknadsföring till nya höjder. De har bred kompetens och kombinerar teknisk skicklighet med kreativt tänkande för att skapa banbrytande strategier.

5. Arbetet påbörjas

Nu är det dags att sätta igång arbetet. Våra specialister är redo att ta tag i dina digitala marknadsföringsbehov och implementera de nödvändiga förändringarna för att maximera din digitala närvaro.

6. Uppföljning & rapportering

Månadsrapport på väg! Vi håller dig hela tiden uppdaterad med resultatet av vårt arbete. Vill du prata övergripande strategier? Då är din projektledare bara ett samtal bort. Och för detaljerade frågor står våra specialister redo att dyka ner i sina expertområden.

Flexibelt

Ingen kund är den andra lik och vi anpassar därför våra tjänster så att det ska passa dina mål och förutsättningar.

Enkelt

Det ska vara tryggt och enkelt att ha oss som din partner. Vi vill att du ska kunna fokusera på det du är bäst på – din kärnverksamhet.

Kostnadseffektivt

Du kan alltid lita på att du får tillgång till de tjänster som du behöver utan att det kostar skjortan.

Vill du börja samarbeta med oss?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss! Eller ring oss direkt på: 033-10 30 50


    Kundcase

    Det spelar ju ingen roll att vi berättar hur bra vi är, vi vill hellre bevisa det. Ta en titt på våra lyckade kundcase.

    En person som gör textiltryck på en t-shirt

    En kampanjstrategi med sökmotoroptimering, intentionsbaserad sökannonsering på Google samt skräddarsydda Facebook-kampanjer.

    Strategiskt SEO-arbete med kompletterande annonsering på både Google Ads och Facebook Ads som resulterat i omedelbar ökad försäljningen.