Kurser & workshops

Vill du höja din varumärkesprofil, öka försäljningen, effektivisera ditt arbete, eller utveckla din kunskap inom våra expertområden? Då finns vi här för att hjälpa dig att uppnå just det. Våra kurser och workshops är utformade för att ge dig praktiska verktyg och värdefulla insikter som kommer att stärka din digitala marknadsföring.

Lär dig mer om digital marknadsföring

Våra kurser inom digital marknadsföring är perfekta för dig som vill utveckla dina kunskaper och växa i din roll. Kurserna hålls av Remarkets erfarna specialister och blandar teori med praktiska övningar.

Behovsanpassade workshops

Vi är specialister med omfattande kunskaper inom allt från SEO och Google Ads till Meta Ads och analys. Vi skapar en unik mix av teori och praktik i våra kurser, och du får ofta möjlighet att jobba direkt i dina egna konton. Efter att ha genomfört vår utbildning kommer du att ha både praktiska och teoretiska kunskaper inom valt område, vilka du kan använda i din verksamhet.

Vill du lära dig mer om digital marknadsföring?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss! Eller ring oss direkt på: 033-10 30 50


    Engagerade i Medieinstitutet

    På Remarket är vi en del av ledningsgruppen för utbildningen “Digital Marketing Manager” vid Medieinstitutet i Göteborg. Med vår kompetens inom digitala tjänster och förståelse för arbetsmarknadens behov, hjälper vi till att göra kursinnehållet så aktuellt som möjligt. Och vi tar dessutom emot LIA-studenter för att ge dem möjlighet att omsätta teori i praktik.
    Är du intresserad av att göra din LIA-period hos oss? Hör av dig!

    Det senaste från kunskapsbanken

    I vår kunskapsbank får du generösa och användbara tips inom digital marknadsföring.