SEO-byrå

Vill du nå dina kunder exakt i det ögonblicket de letar efter det du erbjuder? Som SEO-byrå kan vi hjälpa dig med det! Vi optimerar din webbplats och dina sociala medier så att de matchar exakt det människor söker efter. Det gör att sökmotorerna enklare förstår vad ditt erbjudande handlar om. Genom smart sökmotoroptimering (SEO) ser vi till att din sida klättrar uppåt i sökresultaten. Med SEO är det aldrig frågan om en quick fix, utan mer om en strategi som ger långsiktiga och hållbara resultat för ditt företag.

Öka din synlighet med en SEO-byrå

För att ta fram en prima sökupplevelse för dina kunder behöver vi förstå vad de är ute efter och var de söker information. Vi vill att ditt varumärke hamnar precis där det märks som mest. Genom att hänga med i hur kunderna beter sig och vad som är trendigt just nu, ser vi till att ditt företag sticker ut och når fram till rätt personer. Och med ett sökbeteende som håller på att förändras, där sök i sociala medier blir allt vanligare, skruvar och justerar vi kontinuerligt våra SEO-strategier. Det betyder att ditt varumärke alltid kommer vara där det ska – mitt i smeten, där människor söker och googlar.

1. Nuläge & SEO

Allt börjar med en nulägesanalys där vi tittar på dina specifika mål. Vi letar efter möjligheter att förbättra och optimera – allt från användarupplevelse till tekniska detaljer. Vi gör sedan en sökordsanalys för att hitta de ord och fraser som människor faktiskt söker på, och tittar på hur populära de är och hur tuff konkurrensen är.

2. Strategi & handlingsplan

I nästa steg fastställer vi de mest relevanta målen för just ditt företag. Vi pratar SEO-strategi och gör en tydlig handlingsplan för att pricka in precis det du vill uppnå. En viktig del i denna process är att förstå din målgrupp. Genom att analysera dem kan vi se till att våra budskap når rätt personer på rätt sätt.

3. Användarupplevelsen

Vi kikar på användarupplevelsen som är avgörande inom SEO! Med det menas att din webbplats ska vara enkel att använda, ladda snabbt, ha relevant och engagerande innehåll och fungera smidigt på mobila enheter. En förbättrad användarupplevelse kan öka besökstiden på din webbplats och minska avvisningsfrekvensen, vilket i sin tur kan boosta din sökmotorrankning.

4. SEO-anpassat innehåll

Vi skapar SEO-anpassat innehåll med din målgrupp i fokus, vilket kommer ge en förbättrad upplevelse för dina besökare. Med relevant innehåll som är optimerat för hög synlighet i sökresultaten, kommer du att locka fler besökare som aktivt söker efter dina produkter och tjänster. Vi kan även se över hur vi kan SEO-anpassa ditt innehåll för de olika sociala medieplattformarna som ger en tydlig koppling till din webbplats.

5. Arbetet påbörjas

Nu sätter vi igång! Vi börjar med de planerade förändringarna på din webbplats, som att optimera sidtitlar, meta-beskrivningar, skruvar på innehållet, och styr upp länkstrukturen.

6. Uppföljning & SEO-optimering

SEO är ett evighetsarbete! Regelbundna uppdateringar och smart anpassning är grunden för att få ett bra resultat. Genom att hela tiden följa och förbättra placeringarna på söktermer ser vi till att trafiken ökar till din webbplats. Och mer trafik betyder fler besökare som i sin tur ger en bättre konverteringsgrad.

Vad vi tycker om SEO

På Remarket ser vi SEO som så mycket mer än bara tekniska knep för att charma sökmotorerna. För oss handlar det framför allt om att förstå människorna bakom sökningarna. Vad är de intresserade av? Vad behöver de hjälp med? Som SEO-byrå jobbar vi med det här varje dag och en stor del av våra projekt består just av att skapa innehåll och en bra användarupplevelse som verkligen engagerar de människor du vill nå. Genom att ha koll på vad din målgrupp vill ha och behöver, kan vi se till att din webbplats lockar till sig rätt besökare – de som verkligen är intresserade av det du har att erbjuda. Inga chansningar här inte, bara smart och riktad matchning!

Vill du ha hjälp med SEO?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss! Eller ring oss direkt på: 033-10 30 50


    Lär dig mer om SEO

    I vår kunskapsbank får du generösa och användbara tips inom sökmotoroptimering.