Digital analys

Med digital analys upptäcker du trender och mönster och slipper förlita dig på gissningar och magkänsla. Vi hjälper dig att förstå var du står idag för att du ska kunna navigera smartare imorgon. Vi börjar med att kika på din sajt, dina konkurrenter, och din trafik. Vem besöker din webbplats? Hur hittar de dit? Är dina SEO-insatser och Googleannonser verkligen värda pengarna?

Digital analys visar vägen

Datadriven digital analys kan hjälpa dig att identifiera dina utmaningar – de där flaskhalsarna som hindrar din webbplats från att nå sin fulla potential. Vi tittar på hur trafiken flödar, hur din närvaro ser ut på nätet, och hur allt detta kopplar tillbaka till ditt företag. Slutligen utvecklar vi en teori baserad på all data vi samlat in. Denna teori blir vår ledstjärna för att skapa en anpassad plan för att förbättra din digitala närvaro.

Webbanalys

Med vår webbanalys får du en helhetsbild av hur din webbplats presterar. Vi tittar på allt från användarbeteende och sidvisningar till sessionstid och bounce rate och ger dig konkreta åtgärdsförslag på förbättringar så du når dina digitala mål.

Trafikanalys

Med en trafikanalys får du veta hur besökare hittar till din webbplats. Detta innebär att identifiera vilka kanaler som genererar mest trafik och konverteringar, så att vi kan optimera din närvaro där det ger störst värde.

Konkurrentanalys

Vår konkurrentanalys ger en detaljerad bild av din bransch och dina huvudkonkurrenter. Vi undersöker deras digitala strategier, styrkor och svagheter för att hitta möjligheter där du kan sticka ut.

Kontoanalys Google Ads, Microsoft Ads, Meta Ads

Vi ser över och analyserar dina konton på Google Ads, Microsoft Ads och Meta Ads. Detta hjälper oss att utvärdera effekten av dina nuvarande kampanjer och hitta förbättringsområden för att maximera din avkastning (ROI).

Konverteringsanalys

I vår konverteringsanalys tittar vi på hur effektivt din webbplats omvandlar besökare till kunder. Genom att analysera användarbeteenden och vägarna till konvertering hittar vi viktiga insikter som kan användas för att förbättra användarupplevelsen och öka konverteringsgraden.

Utvärdering & optimering

Vi hjälper ditt företag att sätta viktiga och mätbara mål, som att öka webbtrafik eller förbättra kundnöjdhet. Vi tar fram relevanta nyckeltal (KPI:er) för att du enkelt ska kunna följa och mäta framsteg, vilket underlättar datadrivna beslut för fortsatt tillväxt.

Hur vi tänker om digital analys

Att bara placera ut reklam framför människor utan att egentligen veta om det är vad de vill ha låter ju inte så klipskt. Men här kommer det som är så bra. Med en digital analys kan vi hjälpa dig att få koll på vad din målgrupp söker efter, samt när och var de gör det. Du slipper helt enkelt chansa var du ska annonsera någonstans. Allt vi gör baseras på analys och transparent rapportering. Vi vill att du ska veta vad vi vet, för det är när vi arbetar tillsammans som vi får de bästa resultaten. Innan vi aktiverar någon digital strategi gör vi en noggrann analys och planering för att se till att våra kampanjer når fram vid rätt tidpunkt, till rätt människor.

Vill du ha hjälp med att fatta smartare beslut?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss! Eller ring oss direkt på: 033-10 30 50


    Lär dig mer om digital analys

    I vår kunskapsbank får du generösa och användbara tips som gör dig mer synlig på nätet!