Välkommen till Remarket ❤️

Vi är en digital marknadsföringsbyrå som gör marknadsföring enkel och tillgänglig för alla typer av företag. Vi erbjuder våra tjänster i olika abonnemang som är anpassade för att du ska lyckas med dina digitala marknadsföringsinsatser – och det till ett överkomligt pris. Hos oss får du tillgång till olika lösningar som garanterar att din marknadsföring tar dig mot dina mål.

Fördelar med att jobba med oss

Kort bindningstid

Vi vill att du ska stanna för att du vill, inte för att du måste. Vanligtvis börjar vi med en kort bindningstid på 3 månader, och därefter blir uppsägningstiden 30 dagar.

Du styr över dina kostnader

Vi tycker att det känns självklart att du bestämmer vad du vill göra med din marknadsföringsbudget. Vi ger endast rekommendationer så att du får ut mesta möjliga för varje investerad krona.

Fritt att ringa eller maila oss

När vi säger fritt så menar vi verkligen det. Det gäller oavsett om du vill prata strategi, SEO eller annonsering. Och du, det finns inga dumma frågor, bara nyfikna kunder.

Buddies

Granne med oss ligger en webbyrå, som är våra go-to experter när det kommer till att skapa skräddarsydda webbplatser! Vi jobbar tätt ihop med våra gemensamma kunder, vilket maximerar potentialen i varje projekt.

Våra priser

Vi ser alltid till att erbjuda det mest prisvärda alternativet utifrån dina unika behov och förutsättningar. Så jobbar vi med alla våra kunder, oavsett om du är en småföretagare eller en större organisation.

Tipsa och få en bonus!

På Remarket gillar vi våra kunder och vill alltid hitta fler. Därför får du en tipsbonus för varje ny kund som väljer att börja samarbeta med oss. Ju fler du tipsar desto mer bonus får du.

Våra värderingar

Våra kärnvärden Resultat, Omtanke och Anpassning fungerar som vår kompass och påverkar allt vi gör. Från hur vi fattar beslut till hur vi formar våra strategier och kundrelationer.

Vi är resultatinriktade

På Remarket har vi resultat som vår främsta drivkraft. Vi vill alltid göra mer och göra bättre. Genom att förstå din affär, målgrupp och de saker som driver din verksamhet, förvaltar vi marknadsbudgeten väl och levererar effektiva resultat.

Vi är omtänksamma

Du som möter oss ska uppleva att vi ser dig, hör dig och behandlar dig med omtanke. Vi är transparenta och engagerade och visar att vi bryr oss om varje detalj i vårt samarbete. Vi värnar även om varandra och visar respekt för vår kompetens, erfarenhet och olikheter.

Vi är anpassningsbara

Marknaden ändras ständigt och vi förstår att förutsättningar och önskemål ser olika ut för våra kunder. Med vår förmåga att tänka kreativt och anpassa oss löser vi dina utmaningar på bästa sätt. Vi är flexibla och möter hinder och förändringar med lätthet.

Vill du veta hur ditt företag kan öka sin synlighet på nätet?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss! Eller ring oss direkt på: 033-10 30 50


    Senaste från kunskapsbanken

    Lär dig mer om det senaste inom digital marknadsföring.