Bli mer synlig med rätt SEO

Idag använder 97% av alla svenskar Google och de flesta nya besök till en hemsida kommer från en sökmotor. Med rätt SEO eller sökmotoroptimering kan din hemsida bli mer synlig. En väl optimerad webbplats som hamnar i topp bland sökresultaten gör att fler hittar just det du erbjuder.

Fyra viktiga delar som påverkar SEO-arbetet

 • Struktur och innehåll
  Med rätt struktur av kod och innehåll på din sajt görs din webbplats bättre och har större möjlighet till högre ranking.
 • Användaren i fokus
  Att tänka på besökaren i första hand är A och O vid sökmotoroptimering. Genom att förbättra användarvänligheten och hitta användarens intentioner, ökar chansen till ett bra resultat i träfflistan.
 • Minska laddningstiden
  Förväntningarna från användarna fortsätter att öka och de vill att allt ska fungera friktionsfritt utan långa laddningstider eller krångliga processer.
 • Länkstrategi
  En bra länkstrategi kan göra mycket för hur högt din webbplats kommer i sökresultaten.

Varför SEO?

Det klassiska uttrycket syns man inte så finnas man inte är högst relevant när det kommer till sökmotoroptimering. Att satsa på SEO är kostnadseffektivt och i många fall mer lönsamt än andra typer av marknadsföring. Vi brukar säga att den bästa säljaren är en väl optimerad webbplats. Varför?

 • Webbplatsen finns alltid där när någon söker efter just din produkt eller tjänst
 • Den visar hela ert produkt- eller tjänsteutbud
 • Arbetar 24 timmar/ dygn, sju dagar i veckan och 365 dagar per år
 • En väl optimerad sajt är en otroligt prisvärd marknadsföringskanal

Så då är frågan, vill du höja din konverteringsgrad och få en högre ROI? Då är SEO rätt väg att gå. Vi på Remarket har lång erfarenhet av att arbeta med sökmotoroptimering och hjälper dig i alla steg i processen. Vår största drivkraft är att se när ditt företag lyckas och vi värderar våra kundrelationer högt. Ta kontakt med oss för en kostnadsfri analys av ditt företags behov.

Få en kostnadsfri analys av ditt företags behov