Netshirt

Netshirt är en webbshop som specialiserar sig på kläder med eget tryck. I sortimentet finns kläder och accessoarer i olika modeller och färger, som passar både privatpersoner och företag. Dessutom kan de göra specialanpassade kläder och reklamprylar enligt kundens önskemål. Netshirt har en mångsidig kundkrets som föreningar, företag och enskilda personer som behöver tryckta produkter för olika ändamål.

SEO

Google Ads

Sociala medier

Uppdrag

Strategi & kanalval

När Netshirt kom i kontakt med oss på Remarket stod de inför utmaningen att öka sin synlighet på nätet och attrahera rätt kunder. Deras mål var tydligt – att förbättra placeringen i sökresultaten för relevanta sökord och öka konverteringarna på webbplatsen. För att uppnå detta började vi med en noggrann analys för att identifiera de mest effektiva kanalerna och hitta nya sätt att kommunicera.

Lösning

En flerkanalsstrategi

  • SEO (Sökmotoroptimering): Vi fokuserade på att förbättra Netshirts synlighet i sökmotorerna genom att optimera deras webbplats för relevanta sökord.
  • Intentionsbaserad Sökannonsering på Google: Vi implementerade målinriktade Google Ads-kampanjer för att nå användare som aktivt sökte efter kläder med eget tryck. Genom att använda specifika sökord och anpassade annonser kunde vi öka trafiken till Netshirts webbplats markant.
  • Skräddarsydda Facebook-kampanjer: Med fokus på konvertering skapade vi engagerande och målgruppsanpassade annonser på Facebook. Dessa kampanjer riktades inte bara mot att öka varumärkesmedvetenheten utan också att generera försäljning.
  • Nyhetsbrev & Organisk Närvaro: Vi kompletterade den betalda annonseringen med ett regelbundet och välformulerat nyhetsbrev samt en aktiv närvaro på sociala medier. Detta hjälpte till att bygga en stark relation med målgruppen och upprätthålla engagemang.

Resultat

Stadig ökning av trafiken till webbplatsen

Sedan samarbetet inleddes har Netshirt upplevt en stadig ökning av trafiken till deras webbplats. Deras närvaro i sökresultaten har förbättrats avsevärt, och deras konverteringsfrekvenser har ökat. Denna framgång har bidragit till en signifikant tillväxt i företagets omsättning. Idag står Netshirt som en stark aktör inom e-handeln för profilkläder, och deras marknadsposition fortsätter att stärkas.

Utveckling 2023 vs. 2022

+33%
Ökad organisk trafik
+38%
Ökade intäkter genom Google Ads
+7%
Meta Ads CTR

Vill du också få lyckade resultat?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss! Eller ring oss direkt på: 033-10 30 50